2011. május 8., vasárnap

Ariel arkangyal (kabbalista)

Ariel neve azt jelenti: „Isten oroszlánja” s könnyen megjósolható, hogy gyakran összefüggésbe hozzák az oroszlánokkal. Amikor Ariel a közelben tartózkodik, az ember oroszlánokat lát, a felbukkanásukról hall vagy velük kapcsolatos látomásai támadnak, olyannyira, hogy egyes portréfestők oroszlánfejjel ábrázolják. Az állatok királyán kívül a szél is jellemző rá, vagyis amikor Ariel a közelünkben van, a bőrünkön érezzük a szellőt, esetleg halljuk a szél zúgását.
Ariel arkangyalról részletesen írnak a judaista, kabbalista mágiáról szóló könyvekben, így szó esik róla a Salamon végrendelete, a Salamon nagyobbik kulcsa, az Ezra és Az áldott angyalok hierarchiája című írásokban. Ariel szorosan együttműködik Salamon királlyal az irányított testetöltésben és az ördögűzéshez hasonló, szellemektől történő megszabadításokban.
Ariel felügyeli továbbá a vizekhez társítható szellemeket, vagyis a természet bizonyos angyalait. E szellemek a tündérekhez hasonlatosak, céljuk az óceánok, tavak, folyók, patakok, források és egyéb vizek, valamint közvetlen környezetük megóvása, és az egészséges természeti állapot fenntartása. Érdemes felvennünk a kapcsolatot Ariel arkangyallal, ha a vizek tisztaságát szükséges helyreállítani, vagy a vízi élőlényeket kell megvédeni ártalmas hatásoktól. Aki segít Arielnek nagyszabású környezetvédő küldetése teljesítésében, jutalmul csodás megnyilvánulásokat tapasztalhat és varázsereje megsokszorozódik.
Ariel odaadó és alapos gyógyító, természetvédő-kifejezetten jól ért az állatokhoz, a halakhoz és a madarakhoz-, különösen hatékony a vadon élő állatokkal kapcsolatban. Ha törött szárnyú madárra vagy más, nem háziasított, sérült állatra bukkanunk, gyógyításukhoz kérjük Ariel segítségét. Ariel Rafael arkangyallal együttműködve szinte minden állatot képes kigyógyítani a bajából.
Ariel szavaival élve: - Mély indíttatást érzek, hogy törődjek a világ kényes egyensúlyú természeti rendszerével, amelyet most újra kell szabályozni, hogy helyrebillenjen. Rengeteg feladat megoldásában tudok segíteni és sokféle törekvésben szeretnék az emberekkel közösen munkálkodni, hogy a természeti állapottal kapcsolatos igyekezetünk sikeres lehessen. Ám arra kérlek, hogy csak olyan téren ajánlkozz az együttműködésre, amely valóban érdekel, és amelyre kellő időt tudsz áldozni! Odaadó erőfeszítéseid jutalma a jól végzett munka öröme és a környezet hálájának megnyílvánulásai lesznek. Szívet melengető érzés egészséges környezetben élni. Köszönöm, ha rászánod magad és velem tartasz e bolygó megmentésében!

Miben segíthet?

Jósló varázslatok
környezetvédelem, ezen belül főként a vizek és lakóik védelme
kinyílvánítás
vadon élő állatok, halak és madarak gyógyítása és védelme

Fohász

Arielt bárhol, bármikor szólíthatod. Mindazonáltal hamarabb célba találnak szavaid s gyorsabban megjelenik előtted, ha a szabadban, lehetőleg valamilyen víz közelében fohászkodsz hozzá.

Ariel arkangyal, kérlek, jelenj meg most előttem! Szívesen segítenék meggyógyítani természeti környezetünket, arra kérlek, jelöld ki feladatomat e küldetésben. Kérlek nyisd meg előttem az utat, támogass törekvéseimben. Köszönöm mindazt az örömöt, amelyet közreműködésed révén én és a világ élvezhetünk a továbbiakban.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése