2011. május 16., hétfő

Zadkiel arkangyal



Zadkiel neve azt jelenti: „Isten igazsága”. A kegyelem és jóakarat arkangyalaként tartják számon, talán mert ő akadályozta meg Ábrahámot fia, Izsák feláldozásában, akit Ábrahám az Úr dicsőségére készült megölni.
Zadkiel jóvoltából kegyelmezünk meg magunknak és másoknak, ugyanezért érzünk könyörületet a bűnösök iránt, és tudunk megbocsátani az ellenünk vétkezőknek. Ilyen értelemben Zadkiel is gyógyító angyal, és gyakran jár el az emberek dolgaiban Mihály arkangyallal együtt, például amikor negatív energiákat kell az együttérzés vagy könyörület pozitív energiáira cserélni. Zadkiel segít meglátni magunkban és másokban az isteni fényt, mert nem a külcsín, a vagyoni állapot, a viselkedés, nem az ego kivetülései a fontosak.
Ha képtelennek érezzük magunkat arra, hogy megbocsássunk valamiért önmagunknak vagy valaki másnak, a neheztelés feloldásához kérjük Zadkiel közbenjárását. Ő oly könnyedén kisöpri belőlünk az engesztelhetetlen neheztelést, mint kéményseprő a kéményből a kormot. A megbocsátást természetesen nem helyettesíti a megtorlás, tehát Zadkiel ilyesmire sosem biztat. Egyszerűen leveszi a szívünkről a megbántottság terhét, segítségével megszabadulhatunk haragunk vagy bánatunk ördögi köréből, s gondolataink a továbbiakban már nem keringenek a kínos téma vagy esemény körül, és eltörpül a minket megbántó fél jelentősége.
Zadkiel emlékezetjavító tudománya széles körben ismert. Ha fontos adatokat vagy szöveget kell megjegyezned, vagy csak arra akarsz emlékezni, hová tetted a kocsikulcsot, esetleg fejleszteni akarod a rövid vagy a hosszú távú memóriádat, szólítsd Zadkielt, s meglátod, mennyivel könnyebben megy a visszaemlékezés.

Miben segíthet?
-elveszett tárgyak megtalálása
-emlékezetfejlesztés
-érzelmi és fizikai gyógyítás
-fontos információk észben tartása
-megbocsátás önmagunknak és másoknak
-részvét
-tanulmányok, tesztek

Fohász
Amikor csalódás ér, kérd Zadkiel beavatkozását:
Zadkiel arkangyal, kérlek, segíts meggyógyítani a szívemet! Ha engesztelhetetlennek mutatkoznék, kérlek, segíts feloldani a csalódottság e görcsét, segíts teljesen megszabadulni a nehezteléstől! Ha valamit nem jól látok, segíts hozzá a tisztánlátáshoz. Ha rám férne, hogy irgalmasabb legyek, töltsd meg a szívem kegyességgel. Ha aggódok vagy szorongok, kérlek, tölts a szívembe bizalmat és nyugalmat. Most a kezedbe és Isten kezébe adom e helyzet rendezésének jogát, mert bízom benne, hogy az Isten kegyelméből gyógyító erők rendezik a dolgot. Bízom az isteni összhang és bölcsesség hatásában. Köszönöm.

 Doreen Virtue

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése