2011. július 16., szombat

Napi üzenet (2011. 07. 16.)

Gondoltam egy nagyot és merészet és megkértem az Angyalokat üzenjenek a blog számára valamit,a kártya segítségével. Üzentek is és én most közzéteszem.
Köszönjük Angyalok,ámen!


Szívcsakra

A válasz, amit keresel, most is a szívedben rejlik. Légy nyitott arra, hogy szeretet adj és kapj.

Az angyalok azt akarják, hogy bízz az érzéseidben. A szíved bölcs, és arra szólít, hogy fontos változásokat vigyél végbe. Bízz ebben a bölcsességben, és nem fog cserbenhagyni. Minden alkalommal, amikor dacolsz a belső érzéseiddel, megszakad egy kicsit a szíved. Hozd rendbe a szívedet és az önmagaddal való kapcsolatodat azáltal, hogy tiszteletben tartod az érzelmeidet. Ha például elégedetlen vagy egy helyzettel, az azt jelenti, hogy valami rossz, és cselekedni kell. Kérd az angyalokat, hogy adjanak neked bátorságot és támogatást ahhoz, hogy egészséges változásokat vigyél végbe otthon és a munkahelyeden.

Ez a kártya arra is felszólít, hogy nyisd meg a szívedet a szeretet előtt. Lehetséges, hogy korábbi kapcsolatokban megsérültél, és most védekezel a további fájdalmakkal szemben. Az angyalok biztosítanak arról, hogy oltalmazni fognak téged és a szívedet, tehát biztonságos dolog számodra szeretetet és más érzelmeket érezni.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése