2011. július 15., péntek

Angyali üzenet a 2011. július 11-i hétre


Szakrális csakra: "Most rendkívül érzékeny vagy a vegyszerekre, az adalékanyagokra, a feldolgozott élelmiszerekre és az energiákra. Tartsd tiszteletben érzékenységedet azzal, hogy elkerülöd a durva termékeket, helyzeteket és kapcsolatokat."

Az Angyalok arra szeretnék felhívni a figyelmed, hogy bizonyos környezeti tényezők erőteljesen befolyásolják energiáid minőségét, és ezáltal azt is amit képviselsz illetve teremtesz.
Ilyenek pl. amiket eszel, iszol, bármilyen drog, cigaretta vagy alkohol, cukor, és fehér lisztből készült ételek. Ügyelj kapcsolataidra is, és arra, hogy milyen emberekkel veszed körül magad, továbbá, hogy stresszes helyzetekben hogyan reagálsz, stb.

Energiáid minősége meghatározzák tudatod rezgésszámát, és ha negatív irányba mozdul el többnyire, akkor annak ellenére, hogy egyébként igyekszel pozitívan gondolkodni, az élményed mégis az, hogy nem 
sikerülnek terveid, egy helyben toporogsz, gátak vannak előtted.

Minél tisztább a tudatod, minél magasabb a rezgésszáma, azaz minél többet "tartózkodsz" a szeretet hullámhosszán, annál többször és könnyebben éred el céljaid és teremted meg azt, amire a szíved mélyén vágysz.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése