2011. június 6., hétfő

Sandalphon arkangyal



Sandalphon azon két angyal egyike, akiknek nem „el”-re („isteni lény” jelentésű szótag) végződik a neve. Ógörögül a sandalphon szó azt jelenti, „fivér”, ami esetünkben valószínűleg égi ikertestvérére, Metatronra utal. Ők ketten abban különböznek a többi arkangyaltól, hogy eredetileg halandó emberek voltak. Sandalphon Illés próféta volt, Metatron pedig Énok, a bölcs. Isten a földön végzett értékes munkájukat halhatatlansággal és azzal jutalmazta, hogy az arkangyalok közé emelte őket, így a mennyben örökké folytathatják áldásos tevékenységüket. Illés egy izzó, lángoló szekéren emelkedett az égbe, amelyet két tüzes ló és vadul örvénylő forgószél röpített a magasba, ahogy ez a Királyok II. könyvének második fejezetében olvasható.
Sandalphon fő feladata eljuttatni Istenhez az emberek azon imáit és fohászait, amelyekre vélhetően válaszolni kell. Olyan magasnak említik, hogy a Földtől a mennyekig ér. A régi kabbalista tanok szerint a leendő gyermek nemének meghatározásával segíti a reménybeli szülőket, mások szerint zenei téren is számíthatunk rá.
Sandalphon arkangyal üzenetei és muzsikája hallatszik az angyalok szárnysuhogásában, amely olyan finom, halk és gyöngéd, oly észrevétlenül borzongatja meg az embert, hogy sokan oda sem figyelnek rá, mert észre sem veszik. Amikor Sandalphonhoz fohászkodsz, figyelj fokozottan arra, milyen belső hangokat vagy zenét hallasz, mert ez az ő válasza.

Miben segíthet?
-imák, fohászok és a rájuk adott válaszok
-a még meg nem született gyermekek nemének meghatározása
-zene

Fohász
Amikor az imádra, kérésedre sürgős választ vársz, kérd fel az üzenetközvetítésre Sandalphon arkangyalt. Gondold át a szavaidat, azután mondd:
Szeretett Sandalphon arkangyal, imák és válaszok közvetítője! Kérlek, most légy az én segítségemre. Kérlek, minél hamarabb továbbítsd fohászomat (mondd el az imába foglalt kívánságodat) Istenhez. Kérlek, tudósíts Isten válaszáról egyértelműen, hogy megérthessem a választ. Kérlek, hozd tudomásomra, ha nekem is tennem kell valamit. Köszönöm kedvességedet. Ámen. 

Forrás: Doreen Virtue 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése