2011. július 13., szerda

Médium

Előre is elnézést a tisztelt publikumtól,de most nem teljesen angyaloos post következik.
Már régen terveztem,hogy belenézek a Médium c. sorozatba csak mindig olyan lehetetlen időpontokban adták,hogy elmaradt. Most,hogy a héten szabadságon vagyok,gondoltam egyet és az internet segítségével nekiültem az elejétől.
Azok kedvéért írom,akik nem tudnák,a sorozat egy a valóságban is létező és "működő" médiumról,Allison Dubois-ról szól,az ő valós eseteit felhasználva. Allison kapcsolatban áll a "másik oldallal" és álmokon vagy intuitív megnyílvánulásokon keresztül kap információkat,többnyire gyilkossági ügyekben,így segítve a helyi ügyészség munkáját. Különben egy teljesen átlagos nő,feleség és anya,aki joggyakornok.
Ami miatt mégis írok most erről,egyrészt hatást tett rám a film,nem is kicsit,másrészt hitelesnek érzem,ami gondolom annak is köszönhető,hogy a valódi Allison is együttműködik a sorozat készítőivel. Harmadrészt érezni benne azokat az ellentéteket és viselkedésformákat,amivel mindenki találkozhat,ha egy kicsit is spirituális útra lép. Legyen szó egyszerű meditációról,angyalkommunikációról vagy bármi efféléről. Mert ugyan manapság rohamosan terjednek a különféle eszmék és módszerek,egyfajta divat lett a new age mozgalom,amivel nincs is semmi baj,de valljuk be még mindig nem egyszerű spirituális,nyitott gondolkodásúnak lenni. És hiába van ezerféle alternatív gyógyító technika,ha az emberek jelentős része hiába tud,hall róla,nem akarja elfogadni. Ezt szinte nap mint nap tapasztalom.
Ennyi jött most ki belőlem,legyen szép napotok!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése